На бургаска майка й писна да гледа как 9-годишната й дъщеря всеки ден

...
На бургаска майка й писна да гледа как 9-годишната й дъщеря всеки ден
Коментари Харесай

Майка слага половин бутилка вода, за да не тежи раницата на детето й

На бургаска майка й писна да гледа по какъв начин 9-годишната й щерка всеки ден се превива под тежката си ученическа раница.

Притеснената жена снима момиченцето си по какъв начин мъкне учебниците и помагалата по стълбите на едно от големите училища в Бургас, пише dunavmost.com.

„ Бутилката за вода пълним единствено 30-40%, с цел да не тежи в допълнение. Не съм теглилараницата, само че ми е задоволително да виждам как детето се " огъва " под тежестта й. Не мога да й оказа помощ и да я пренеса, тъй като нямам правото да се качвам до третия етаж, където е стаята й. Гледам тази тъжна картинка всеки ден ”, жалва се пред Gramofona.com Таня Спасова.

Тя изясни, че е гневна и заради обстоятелството, че обещаните от Министерски съвет шкафчета, които би трябвало да облекчат най-малките, към момента ги няма, пише Gramofona.com.

Спасова добавя, че в действителност в стаята на щерка й има 16 шкафчета, които са за 26 деца. Проблемът обаче е, че детето й посещава училище с двусменен режим на образование. Третокласничката прекарва половината ден в класната стая, където са шкафчетата, само че следобяд е в друга стая, на различен етаж, с цел да приготви домашните си задания.

„ Малката не смее да оставя учебници там, тъй като дели стаята с други деца и няма целодневен достъп до шкафчетата ”, изясни още Спасова.

 

 Жената снима детето си по какъв начин мъкне учебниците по стълбите на учебното заведение



Жената снима детето си по какъв начин мъкне учебниците по стълбите на учебното заведение

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР